Over ons

Wie is de Stg Wielerronde Tungelroy en wat doen zij. Op deze pagina staat alle informatie.

Over ons

Stichting Wielerronde Tungelroy is ontstaan uit een initiatief van 7 personen. In de periode 1972-1978 hadden we reeds in Tungelroy een wielerronde en doordat er steeds meer mensen gaan fietsen is het idee opgepakt om wederom een wielerronde in Tungelroy te organiseren.
De initiatiefnemers van dit evenement zijn: Marien van Helmond, Thijs Kluskens, Harold Schroen, Paul Lammeretz, Gerrit van Helmond, Frank van Roij en Jac van Appeven. De eerste wedstrijd heeft in 2016 plaatsgevonden. Om een wielerronde te kunnen organiseren is er een bestuur opgericht en zijn er comites gevormd. Die indeling ziet er als volgt uit:

Bestuur:
Voorzitter: Marien van Helmond
Secretaris: Paul Lammeretz
Penningmeester: Frank van Roij
Bestuurslid: Gerrit van Helmond
Bestuurslid: Thijs Kluskens
Bestuurslid: Jac van Appeven

Comite PR:
Paul Lammeretz

Comite Sponsoring:
Harold Schroen. Oproepbasis